Zorgverleners VrouwEnZorg Lansingerland nu ook praktijk in Bleiswijk

logo-vrouw-en-zorg kleinAnneke van Baarsel, praktijk Balans voor voetreflexzonetherapeut, Anita Akkermans, Care for Women verpleegkundig en Marijke Moes Fysiotherapeut, Orthomoleculair (kPNI) en Bioresonantie Therapeut werken alledrie sinds deze maand ook in Bleiswijk. Zij doen dit alledrie in de praktijk van Living Fit. De praktijk is gevestigd op de Orion 45 in Bleiswijk.

Anneke van Baarsel werkt als Voetreflexzonetherapeut. Zij kan je tijdens de zwangerschap en erna behandelen. Bijv. als je veel stress of onrust ervaart, je baby in een stuit ligt of als je na de bevalling weer beter in je vel wil zitten.

Marijke Moes kijkt als therapeut naar het geheel van lichaam en geest. Het doel van haar behandeling is de achtergronden van klachten op te sporen en deze aan te pakken met voedingsadviezen, zo nodig supplementen of vitamine preparaten en fysiotherapie.

Anita Akkermans, Care for Women verpleegkundige, is gespecialiseerd in klachten die gerelateerd zijn aan de hormonen en schommelingen in de hormonen. Dit geldt voor zowel de menstruatiecyclus, zwangerschap en de periode na de zwangerschap. Ook kan zij je ondersteuning bieden bij het zwanger worden of bij PMS klachten.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van VrouwEnZorg Lansingerland

 

Bewaren