Michelle

Ik kijk terug op een super fijn coachtraject bij Dosha. Mijn vorige zwangerschap is niet probleemloos verlopen. Tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje merkte ik dat ik veel met mijn eerste zwangerschap bezig was. Die keizersnede (veel complicaties gehad) beleef maar door mijn hoofd spoken en kon het niet makkelijk naast mij neerleggen. Ook wetende dat ik weer een keizersnede zou krijgen en daar behoorlijk tegen op zag.
Dosha heeft mij hier heel goed in begeleid. Ik dacht veel coachsessies nodig te hebben. Wat mij verbaasde was dat ik met een paar sessies (totaal 3) al op een andere manier ging kijken naar mijn eerste keizersnede en het een plekje kon geven. Hierdoor zag ik al een stuk minder op tegen mijn tweede keizersnede. Dosha is een rustig en hele fijne coach die een luisterend oor bied en heel goed helpt om alles op een rijtje te zetten. Wat maakt het dat ik me onzeker, bang en angstig voel? Hoe kan ik ermee omgaan? Hoe kom ik door de komende bevalling heen? Kan ik het wel? Ze heeft me hier heel fijn in begeleid. Je merkt dat ze kundig is en veel ervaring heeft, mede doordat ze jaren als verloskundige heeft gewerkt en weet waar ze over praat!
En dan is Dosha ook nog eens lactatiekundige. Ook hierin heeft ze me erg geholpen met de borstvoeding!

Dosha, heel erg bedankt voor de coachsessies tijdens mijn tweede zwangerschap en de begeleiding in de borstvoeding. Mede dankzij jou kijk ik terug op een fijne zwangerschap en geboorte van onze tweede zoon! Ik ben je hier erg dankbaar voor!

Liefs, Michelle