Ervaringen

Ervaring toevoegen
Linda
18 juli 2019

De cursus bevalling basis was erg fijn om te volgen! Dosha legt goed uit wat je allemaal kan verwachten tijdens een bevalling, zonder het onderwerp heel zwaar of zweverig te maken. Een fijne gesprekspartner met veel ervaring en kennis.
Tijdens de bevalling heeft dit mij zeker geholpen om rustig te blijven. Hierdoor kon ik mij beter concentreren op de weeën.

Ik raad dit iedereen aan!

Iris Prins
23 mei 2019

De bevalcursus van Dosha vond ik super prettig. Ik had een behoorlijke angst voor de bevalling en tijdens de cursus was er alle ruimte voor vragen en kon zij mij heel helder en eerlijk uitleggen wat er met je gebeurt en kan gebeuren tijdens een bevalling. Dit gaf mij heel veel rust. Ze nam alle tijd voor ons en dat stelde mij heel erg gerust. Ook was het prettig dat zij ons kon doorverwijzen naar allerlei mensen die mij nog meer zouden kunnen helpen bij de angst zoals een haptonoom en een voetreflextherapeut. Ook stuurde zij extra materialen om ons voor te kunnen bereiden op deze heftige (en mooie) gebeurtenis in ons leven. Ik gun iedereen een bevalcursus van Dosha!
Dosha, bedankt!

Liefs, Iris

Yvonne Barone
13 maart 2019

We hebben een heel prettige ervaring met Dosha. Op een eerlijke en heldere manier bereid ze je voor op de bevalling en de periode erna. Ze lijkt precies aan te voelen aan welke informatie je behoefte hebt waardoor het echt een cursus op maat is. Door de voorbereiding met Dosha hebben wij heel ontspanningen en rustig kunnen wachten tot de bevalling.

Prisca
10 juli 2018

We zijn blij dat we de cursus gevolgd hebben, het is heel informatief en leerzaam maar wel op een luchtige manier. Ook geeft het je stof tot nadenken, Dosha wees ons op aspecten waar we zelf niet bij stil stonden. Hierdoor konden mijn man en ik vooraf onze wensen bespreken met elkaar en waren we bij de bevalling een echt team.

Lisa van Meegen
30 maart 2018

Op aanraden van mijn verloskundige ben ik bij de Mammapraktijk terecht gekomen. Ik wilde graag een goede voorbereiding op de bevalling en het geven van borstvoeding, maar zag het niet zitten om deze informatie klassikaal op te doen. En met deze keuze ben ik nog steeds heel blij! Dosha brengt de informatie duidelijk, nuchter en met een gezonde dosis humor over en laat ruimte voor een dialoog waar nodig. Ze kwam bij ons thuis en mijn man en ik voelden ons allebei meteen op ons gemak. Zowel tijdens de bevalling, erna en met het geven van borstvoeding kwam haar informatie goed van pas.