Consult borstvoeding

De Mammapraktijk biedt verschillende soorten consulten. Consulten borstvoeding worden door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Het overzicht van 2020 vind je hier.
Reiskosten worden binnen het werkgebied van de Mammapraktijk niet gerekend.
Buiten het werkgebied wordt er € 0,19 ct/km gerekend.

Om een afspraak te maken voor een consult, kun je contact opnemen per mail, door middel van een contactformulier of per mail.  Graag onder vermelding van je woonplaats. Je krijgt binnen 24 uur een reactie.

Email consult: voor korte, niet specifieke vragen
Tarief: gratis

Medicijnconsult: bij vragen over borstvoeding en gebruik van medicijnen.
Tarief: € 10,00

Consult in de zwangerschap: bijv. als je zwanger bent van een tweeling, problemen met de borstvoeding bij een eerder kind hebt gehad of bij overige vragen/problemen waar je voor de bevalling advies over wilt hebben.
Tarief: € 60,00 (ong. 1 uur)

Telefonisch consult: voor vragen en/of problemen waarbij geen observatie van de borstvoeding, moeder en kind noodzakelijk zijn. De lactatiekundige zal gedurende het gesprek inschatten of het advies telefonisch kan worden gegeven of een consult aan huis toch nodig is.
Tarief: € 10/ 10 minuten.

Videobellen consult: als je meer wil dan een telefonisch consult. Door middel van een videobellen consult kan ik meekijken met een voeding en je tips en adviezen geven.
Tarief: € 70,00 (ong. 1 uur)

Consult aan huis: geschikt voor problemen of vragen waarbij het nodig is de borstvoeding, moeder en kind te observeren. Het consult bestaat uit een intake (telefonisch/per mail), bezoek aan huis (1-1,5 uur) en een telefonisch naconsult na enkele dagen. Per mail krijg je een verslag van het consult met een plan en adviezen.
Tarief: € 90,00

Vervolgconsult aan huis: indien een tweede consult aan huis nodig is
Tarief: € 70,00

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren