Bevallen

Update:  momenteel neem ik geen nieuwe clienten aan voor een cursus bevallen. Ben je angstig voor de bevalling of heb je een nare ervaring gehad, dan kun je door middel van coaching je voor bereiden op de geboorte. Neem hiervoor contact op via  de mail dosha@mammapraktijk of telefonisch op 06-49880648

Als verloskundige ben ik bij heel veel bevallingen aanwezig geweest. En geen één is hetzelfde geweest. De bevalling is voor iedereen een hele onderneming. Maar een goede voorbereiding is zeker het halve werk.

De Mammapraktijk biedt drie verschillende cursussen ter voorbereiding op je bevalling, zodat je met zelfvertrouwen kunt bevallen. Een goede periode om een cursus te volgen, is vanaf 30- 32 weken tot ongeveer 36 weken van de zwangerschap.

Omdat ik op persoonlijke basis werk, zijn alle cursussen individueel, dat wil zeggen alleen voor jou en je partner samen. De locatie is bij jullie thuis*, op de bank of aan tafel. In ieder geval in een voor jullie vertrouwde omgeving, zodat je je vrij kunt voelen om echt álles te vragen.

*een cursus bevallen aan huis wordt alleen gegeven als je binnen het werkgebied van de mammapraktijk woont.

Heb je meer behoefte aan een gesprek over de bevalling of je vorige bevalling, met name als je erg tegen je bevalling opziet, kijk dan of coaching iets voor je is.

Na de cursus weten jullie allebei wat je kunt verwachten van de bevalling en de eerste tijd met jullie baby. Door de voorbereiding op de bevalling samen te doen, is het voor de partner duidelijker wat hij kan doen om jou te steunen.

Inschrijven