Babymassage

Wil je graag samen met je baby iets doen? Of is je baby snel overprikkeld of veel aan het huilen? Is je baby te vroeg geboren en heeft hij of zij veel negatieve prikkels gehad in het ziekenhuis? Dan is babymassage misschien iets voor jullie.

De Shantala babymassage is een ontspanningsmassage van het hele lichaam voor baby’s. De massage is eenvoudig om te leren en gaat uit van liefdevolle aandacht en contact tussen jou en je baby.

In twee tot drie lessen* leer je hoe je je baby kan masseren. De babymassage is privé en bij jou thuis. Je kunt de babymassage alleen doen of samen met je partner.

Mocht je liever met een vriendin of paar vriendinnen babymassage willen leren, dan kan ik ook bij je thuis komen voor een groepscursus.

Aanmelden
Aanmelden voor Babymassage kan door middel van het inschrijfformulier.

Tarief
Babymassage kost per les van 60 minuten  € 40,00 (incl. BTW) en is aan huis. Dit is inclusief een reader en massage-olie

* Een eenmalige les is mogelijk, maar het lukt niet altijd om de gehele massage in één keer toe te leren en te oefenen. In overleg kunnen we eventueel wel een eenmalige les afspreken.

Inschrijven